Dok druge igraju tenis, Eugenie uživa na plaži

Kanađanka se opušta

Dok druge igraju tenis, Eugenie uživa na plaži

E. Škorić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard uživa u španskom suncu.

I dok se većina njenih kolegica sprema za Wimbledon na travnatim turnirima širom Evrope, Eugenie uživa sa svojim partnerom i prijateljima u Španiji.

Nakon što ju je na WTA turniru u Mallorci eliminisala Francesca Schiavone, odlučila je uzeti predah od tenisa.

Kao i obično, svaki njen korak pratili su paparazzi, pa su napravili pregršt fotografija i na svakoj je Bouchard u golišavom izdanju. Čini se kako baš uživa na moru, a uživaju i svi muškarci koji su u njenoj blizini.

U karijeri je osvojila jedan WTA naslov, igrala je finale Wimbledona 2014. godine i polufinala Roland Garrosa i Australian Opena iste godine. Najbolji ranking bilo joj je peto mjesto u oktobru 2014. godine, a danas je 57. igračica svijeta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi