Cahill: Terry je kralj interneta u Chelseaju

Najaktivniji na društvenim mrežama

Cahill: Terry je kralj interneta u Chelseaju

E. Čaušević

Odbrambeni fudbaler Chelseaja, Gary Cahill, danas je za engleske medije dao zanimljiv intervju u kojem je otkrio dosta toga iz svlačionice londonskog kluba.

Chelsea ove sezone pruža odlične partije i zasluženo se nalazi na prvom mjestu Premiershipa. Izabranici Antonia Contea u proteklom kolu ostvarili su pobjedu na gostovanju protiv Leicestera nakon čega su dobili jedan slobodan dan.

Gary Cahill je svoj dao odlučio iskoristiti za medije za koje je otkrio dosta zanimljivosti. Odbrambeni fudbaler Plavaca, između ostalog, otkrio je koji igrač Chelseaja je ovisan o društvenim mrežama.

"To je John Terry, on je naš kralj interneta. Ako se pojavi neka slika iz svlačionice znate da ju je on postavio. Njegova suprotnost je Branislav Ivanović koji izbjegava bilo kakav kontakt sa drušvenim mrežama", rekao je Cahill.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi