Bivšem prvaku se zbog seks snimke život rasipa

Khan u problemu

Bivšem prvaku se zbog seks snimke život rasipa

E. Škorić

Bivši bokserski prvak Amir Khan našao se u nevoljama nakon što je njegova seks snimka  procurila na nekim američkim porno sajtovima.

Britanski Sun tvrdi da bi snimka koja je procurila u javnost možda mogla značiti i kraj njegovog braka sa modelom i lijepom blogericom Faryal Makhdoom (25).

Tridesetogodišnji Khan je snimljen u seksulalnom činku dok razgovara sa djevojkom putem Skypea i Sun piše kako je snimak nastao nekoliko sedmica nakon što se oženio 2013. godine.

Nadalje piše da je žena sa snimke porijeklom iz Arizone i kako je boksera upoznala 2010. godine.

"Ovo je pogubno za Amira. On je muslimanski bokser, a njegov je osobni život sada pod mikroskopom. Trenutak nije mogao biti gori. Glasine o snimkama kružile su godinama, no sada ih svako ko hoće može slobodno pogledati na internetu", kazao je neimenovani izvor za Sun.

I snimka se pojavila baš u trenutku kada je Faryal u svađi sa Khanovom porodicom, koju je optužila da ju je maltertirala. Otrkila je da su je napadali Khanovi roditelji jer se ne odijeva prema određenim islamskim običajima, već nosi "otvoreniju" odjeću.

"Govorila mi je da sam plastična i da nalikujem Michaelu Jacksonu", opisala je Faryal majku svog supruga. S druge strane, Knov otaac je kazao da je Faryal sve izmislila.

Kahn pak prijeti da će se razvesti od Faryal, a kada se sve pogleda, ovaj snimak će biti još jedan udarac borcu čije se bogatstvo procjenjuje na 30 miliona dolara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi