Begović u emisiji BBC-a "Taksijem do treninga"

Taksijem do treninga

Begović u emisiji BBC-a "Taksijem do treninga"

E. Čaušević

Bh. golman Asmir Begović ove sezone nema mnogo šansi da brani za Chelsea, te se sve više špekuliše da će na kraju sezone napustiti Plavce.

Begović je trenutno rezervni golman u Chelseaju, a prvi izbor Antonija Contea je Thibaut Courtois i čini se da se to neće promijeniti. Ipak, i pored toga što Begović jako rijetko brani nikada nismo vidjeli da je bh. golman prigovarao zbog svoje minutaže.

Naš golman gostovao je u popularnoj BBC-evoj emisiji "Taxi to training", te je na jedan od treninga svoje ekipe išao u taksiju koji je vozio poznati britanski komičar Lloyd Griffith. Begović je odgovarao na mnoga pitanja, a i saznao je dosta stvari o svojoj karijeri koje nije znao, te je učestvovao u kvizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi