Barbarez porukom na Twitteru nasmijao fanove

"Fasovat ćeš degenek"

Barbarez porukom na Twitteru nasmijao fanove

Bivši kapiten bh. reprezentacije Sergej Barbarez se nakon završetka profesionalne karijere prilično udaljio na fudbala.

Uprkos tome, Barbarez je i dalje vrlo popularna i omiljena ličnost posebno među Bosancima i Hercegovcima, koji ga u velikom broju prate na društvenim mrežama.

Barbarez je u posljednje vrijeme često objavljivao interesantne i šaljive poruke na Twitteru, a posljednja takva nasmijala je sve njegove fanove.

Naš proslavljeni fudbaler je objavio fotografiju sa šaljivom definicijom glagola "Fasovati", na šta se Barbarez nadovezao i poručio da je rečenica "Fasovat ćeš degenek" obilježila njegovo djetinjstvo.

"Fasovati - Multifunkcionalni glagol koji podrazumijeva da se onaj, o kome se radi, neće dobro provesti nakon neke svoje nepromišljene radnje. Najčešće zabilježeni slučajevi fasovanja su kad napraviš belaj pa fasuješ degenek kad ti ćaća dođe kući, ili kada fasuješ upalu mozga ako izađeš mokre glave vani", piše na fotografiji koju je podijelio Sergej Barbarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti