Ako ste ikada pratili fudbal, znate čija je kćerka sa slike

Stidite se ako vam treba pomoć

Ako ste ikada pratili fudbal, znate čija je kćerka sa slike

Teme:

Ako ste ikada tokom života pratili barem i površno fudbal, znat ćete iz prve pogoditi čija je djevojčica sa fotografije.

Naravno, radi se o kćerki jednog od najboljih napadača svih vremena, Ronalda De Lime, koji je preko ove fotografije odlučio da čestita rođendan svom sinu i kćerki.

Naime, 17-godišnji Ronaldo i njegova deset godina mlađa sestra jučer su proslavili rođendane, a oboje izgledom neodoljivo podsjećaju na svjetski poznatog oca koji je svojevremno harao u dresovima Barcelone, Intera, Real Madrida...

Naravno, dvojac sa fotografije nije iz istog braka, jer je Ronaldo sina dobio sa bivšom suprugom, dok je kćerka na svijet došla nakon što je Ronaldo u brak stupio sa sadašnjom suprugom Marijom Antoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi