Zdovc: Vjerovali smo u sebe do posljednjeg minuta

Strateg AEK-a nakon trijumfa

Zdovc: Vjerovali smo u sebe do posljednjeg minuta

D. Vejo

Košarkaši beogradskog Partizana poraženi su večeras u okviru 13. kola Lige prvaka od ekipe AEK-a rezultatom 65:69, te se tako udaljili od druge pozicije na tabeli.

U dosta uzbudljivoj i tijesnoj utakmici koju je Ukić riješio šutem za tri poena, gosti iz Grčke su slavili. Zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika, je i sam slovenački strateg gostujuće ekipe.

"Otvorili smo dosta kvalitetno utakmicu. Velika pobjeda za nas i to baš u Beogradu. Ovo je prvi put da sam dobio crno-bijele od kada sjedim na klupi AEK-a. Drago mi je što igrači vjeruju u sebe i igraju do posljednjeg minuta. Partizanu sve najbolje, i nadam se da ćemo se sresti u final-fouru", kazao je nakon meča strateg Atinjana, Jure Zdovc.

Nakon ovog susreta, Grci zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok je Partizan trenutno četvrtoplasirani tim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi