"Uz pomoć navijača do ispunjenja cilja"

Crveno-bijeli očekuju veliku podršku

"Uz pomoć navijača do ispunjenja cilja"

Ekipa Crvene zvezde nastavlja bitku za TOP 8 Eurolige.

Do kraja regularnog dijela takmičenja ostala su još dva kola, a evenutalnim pobjedama tim Dejana Radonjića obezbijedio bi prolaz u četvrtfinale ovog takmičenja. 

Crveno-bijeli neće imati nimalo lak zadatak, s obzirom da u posljednjem kolu gostuju ekipi Darussafake, koja trenutno ima pobjedu manje. Prije duela u Istanbulu srbijanski šampion, koji zauzima osmu poziciju sa skorom 15-13, će ugostiti otpisani Unics u Beogradskoj Areni. 

"Zvezda poziva sve svoje pristalice da ispune najveću srpsku dvoranu do posljednjeg mjesta, i pomognu timu dodatnom energijom, u trenucima kada se lomi cijela sezona i kada je ekipa iscrpljena igranjem ogromnog broja utakmica", stoji u saopštenju crveno-bijelih.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Duel Zvezde i Unicsa na programu je u petak od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi