Moskovljani se sjajnim videom oprostili od Miloša Teodosića
Foto: Screenshot

Reprezentativac Srbije odlazi u Los Angeles Clipperse

Moskovljani se sjajnim videom oprostili od Miloša Teodosića

Sjajni srbijanski playmaker Milioš Teodosić će se konačno okušati u NBA ligi. Naime, on će od naredne sezone nastupati u dresu Los Angeles Clippersa.

Teodosić je postigao dogovor sa Clippersima te će za dvije godine u Los Angelesu inkasirati 12.3 miliona dolara. To znači da reprezentativac Srbije napušta CSKA Moskvu nakon šest godina provedenih u ovoj ekipi.

On je predvodio CSKA do mnogobrojnih trofeja, a prošle godine su Moskovljani uspjeli podići i trofej pobjednika Eurolige.

Zbog svega što je učinio za klub, CSKA je odlučila Teodosiću posvetiti i sjajnu video kompilaciju njegovih najboljih trenutaka u ovom moskovskom klubu, te se na taj način oprostiti od svog dugogodišnjeg playmakera.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti