LeBron smatra da se susretao i sa boljim od Warriorsa
Foto: EPA

James se prisjetio velikih izazova u karijeri

LeBron smatra da se susretao i sa boljim od Warriorsa

Mnogi ljubitelji košarke smatraju da je ovogodišnja ekipa Golden State Warriorsa najveći test za LeBrona Jamesa. Cavsi su prošle godine u NBA finalu savladali fantastične Warriorse, ali su oni, u međuvremenu, dobili veliko pojačanje, i to sjajnog Kevina Duranta.

Međutim, LeBron smatra da se on u prošlosti sastajao sa nekim sličnim, ako ne i boljim ekipama u velikim finalima NBA lige.

"Oni su tu negdje...Ali sam ja, takođe, već igao protiv četvorice budućih članova kuće slavnih. Protiv Ginobilija, Kawhija Leonarda, Tonyja Parkera i Tima Duncana u istoj ekipi. A ako tu dodate i Popovicha, to je pet članova Kuće slavnih. Ipak, biće i ovo veliki izazov." izjavio je LeBorn, pa dodao da se u prošlosti sastajao i sa Velikom trojkom iz Bostona.

"Igrao sam protiv Reyja Allena, Garnetta, Paula Piercea ali i Rajona Ronda i Doca Riversa na klupi", izjavio je fantastični LeBron James koji će protiv Warriorsa igrati svoje sedmo uzastopno NBA finale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi