LeBron James: Sa Durantom su još opasniji
Foto: EPA

Košarkaš Cavsa o svojim protivnicima u predstojećem finalu

LeBron James: Sa Durantom su još opasniji

Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi će ubrzo započeti svoj treći uzastopni okršaj u finalima NBA lige, a najveća promjena u odnosu na prošlogodišnje finale je, svakako, dolazak Kevina Duranta u redove Warriorsa.

Durantov dolazak u Warriorse iz Oklahome je svakako podigao dosta prašine, ali sada je došlo vrijeme da se vidi da li će se njegova odluka isplatiti njemu, ali i Warriorsima.

S obzirom na Durantove spodobnosti nema sumnje da je ekipa Goledan Statea dobila još jedno sjajno napadačko "oružje". Da li će Warriorsi sa njim u ekipi uspjeti da dođu do šampionskog prstena ostaje da se vidi, a o Durantovom utjecaju na predstojeće finale govorio je i LeBron James koji će sa svojim Cavsima pokušati odbraniti titulu.

"On je jedan od najopasnijih igrača na svijetu. Tako da  su oni još opasniji kada dodate čovjeka sa takvim vještinama i talentom ostatku njihove ekipe", rekao je LeBron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi