Kuzmić: Ništa nije gotovo, ima još mnogo da se igra

Zvezdin centar o nastavku sezone

Kuzmić: Ništa nije gotovo, ima još mnogo da se igra

D. Vejo

Pred košarkašima Crvene zvezde paklen je period, kojem oni odoljevaju sasvim korektno imajući u obzir da u Euroligi trenutno gaze sve pred sobom.

Večeras snage u okviru 18. kola Eurolige odmjeravaju sa izraelskim Maccabijem na strani, dok ih već u subotu očekuje meč sa Igokeom u Regionalnom takmičenju. Preko 8 hiljada kilometara za svega sedam dana će preći beogradski sastav predvođen Dejanom Radonjićem.

Jedan od onih koji brani boje Beograđana jeste rođeni Dobojlija Ognjen Kuzmić koji bilježi impresivne nastupe u svim takmičenjima.

"Još mnogo ima da se igra. Svi timovi su jaki i svako svakog može da dobije. Trenutno, teško je pričati o tome koliko nam još treba pobjeda, ali bitno je da na svakoj utakmici damo sve od sebe i pokažemo zube protivniku. Ukoliko to uradimo, rezultat neće izostati", ističe Kuzmić.

Da bilježi dosta kvalitetna izdanja u crveno-bijelom dresu govori i podatak da je upravo Zvezdin centar treći skakač Eurolige i deseti najkorisniji igrač.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi