J.R. Smitha ne brinu 'novi' Celticsi
Foto: EPA

Utakmicom Cavsa i Bostona počinje nova sezona NBA lige

J.R. Smitha ne brinu 'novi' Celticsi

Nova sezona NBA lige počinje u noći sa utorka na srijedu, a prvi susret će odigrati Cleveland Cavaliersi i Boston Celticsi, dvije ekipe koje su bile u centru pažnje tokom ljeta.

Naime, upravo je u redove Celticsa trejdovan Kyrie Irving u zamjenu za Isaiaha Thomasa, Jaea Crowdera, Antu Žižića i pick na draftu. Irvingu se tako ispunila velika želja da napusti Cavse i izađe iz "sjenke" LeBrona Jamesa, a sada će se prvi put naći "oči u oči" sa bivšim saigračima iz Clevelanda.

Iako neki smatraju da su Celticsi dodavanjem Haywarda i Irivinga postali izuzetno snažna ekipa, te da sada imaju realnu šansu biti pobjednici Istoka, košarkaš Cavsa J.R. Smith ne smatra Boston opašnošću za svoju ekipu.

"Ne mislim da predstavljaju stvarnu prijetnju za nas", kratko je odgovorio Smith na pitanje novinara o susretu sa "novim" Boston Celticsima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi