Jokić izrazio zahvalnost svima koji su glasali za njega

Neće ga biti na okupljanju velikih košarkaških zvijezda

Jokić izrazio zahvalnost svima koji su glasali za njega

D. Vejo

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić ove sezone briljira u dresu Denver Nuggetsa.

Tu činjenicu potkrepljuje i to da je u meču protiv Orlanda postigao 30 poena čime je ostvario career-high u NBA. Za godinu i pol dana provedenih u najelitnijem košarkaškom takmičenju na svijetu postiga je mnogo. Sve to, kulminiralo je masovnim glasanjem za NBA Al star.

Iako ga neće biti na okupljanju velikih košarkaških zvijezda, on je iskoristio priliku da se zahvali svima koji su svoj glas dali upravo njemu.

"Veliki uspjeh za mene u svakom smislu. Hvala svima koji ste glasali ovo vam neću nikad zaboraviti", kratko je prokomentarisao Jokić.

Čast srbijanske košarke ipak neće braniti niko na Al staru, ali svakako da je Jokić veliko iznenađenje i hit u NBA ligi ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi