Isaiah Thomas sve bliži povratku na parket
Foto: EPA

Sjajni playmaker trenirao sa ekipom

Isaiah Thomas sve bliži povratku na parket

Isaiah Thomas je jedan korak bliži debiju u dresu Cleveland Cavaliersa, jer američki mediji saopštavaju da je sjajni playmaker u nedjelju učestvovao u uigravanju akcija i treningu "pet protiv nula".

Thomas je nakon obavljenog treninga za Cleveland.com izjavio da se tokom istog "osjećao dobro", što je svakako nešto što može obradovati navijače Cavsa.

Sjajni playmaker je u Cleveland stigao ljetos iz Bostona u trejdu u kojem je u suprotnom pravcu otišao Kyrie Irving. Međutim, sjajni Thomas još nije upisao debi u dresu Cavsa zbog problema sa povredom kuka.

On je povredu zadobio još u martu, ali je igrao sve do druge utakmice finala Istočne konferencije, upravo protiv Cavsa. Tada je otkriveno da je njegova povreda teže prirode, ali sada se čini da je njegov povratak na parket blizu.

Iako su Cavsi nakon lošeg starta sezone uspjeli vezati četiri pobjede, sigurno je da sa nestrpljenjem očekuju priključivanje ekipi Isaiaha Thomasa, koji će predstavljati veliko pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti