Brady Heslip novi igrač Trabzonspora

Nekadašnji igrač Igokee

Brady Heslip novi igrač Trabzonspora

Nekadašnji košarkaš Igokee Brady Heslip zvanično je potpisao za Trabzonspor.

Ovaj 27-godišnji Kanađanin je za Igokeu nastupao 2015. godine i ostat će upamćen kao jedan od najboljih stranaca koji su ikada zaigrali u Bosni i Hercegovini, a sa timom iz Aleksandrovca je te godine osvojio duplu krunu.

U bh. prvenstvu je Heslip bilježio 18.3 poena po utakmici, a još bolji je bio u ABA ligi gdje je po utakmici prosječno ubacivao 23.7 poena. 

Iz Igokee je Heslip otišao u italijanski Cantu, a u prošloj sezoni je igrao za Raptors 905 u američkoj razvojnoj ligi. kao i za Chicago Bullse u NBA ljetnoj ligi.

Brady Heslip je od 2013. godine i standardni član reprezentacije Kanade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi