Bio je manji od makovog zrna: "Žao mi je, ispao sam idiot"
Foto: EPA

Kevin Durant i lažni profili

Bio je manji od makovog zrna: "Žao mi je, ispao sam idiot"

E. Škorić

Ponajbolji košarkaš današnjice koristio jelažni profil kako bi zaštitio sebe na društvenoj mreži Twitter.

Nakon što je prešao u Golden State, Kevina Duranta je dobar dio košarkaške javnosti nazivao kukavicom i izdajnikom, a KD-u nije preostalo ništa drugo nego da napravi lažni profil i krene u vlastitu zaštitu.

U jednom trenutku je sa svog zvaničnog profila u trećem licu odgovorio na kritike:

"Nije mu se svidjela organizacija kluba ili igranje za Billyja Donovana. Momčad mu nije dovoljno dobra, bili su samo on i Russell Westbrook", napisao je u jednom tweetu i time se doslovno odao.

Na Redditu je otkriven njegov lažni profil na Instagramu, s kojeg je također branio sebe od zlih glasova kritičara. Košarkaška zvijezda na kraju je i sve priznala.

"Ispao sam pravi idiot. Twitter koristim za komunikaciju s naivjačima, a nekada ode predaleko ono što volim, a kada govorimo o košarci. Žao mi je što sam uvrijedio bivšeg trenera i Oklahomu. Sve to je bilo debilno s moje strane. Nisam htio da ih povrijedim. Sve je to u početku bila šala i radio sam to cijelo ljeto, nisam spavao po dva dana i dvije noći", rekao je Durant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi