Zvezda ubjedljiva protiv Bačke
Foto: FK Crvena zvezda

23. kolo Superlige Srbije

Zvezda ubjedljiva protiv Bačke

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Bačku sa 3:0 (2:0) u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Zvezda je danas došla do 19. pobjede u sezoni i uvećala prednost u odnosu na drugoplasirani Partizan. Crveno-bijeli trenutno imaju 60 bodova, devet više od ljutog rivala, koji će od 17 časova dočekati Borac iz Čačka.

Izabranici Miodraga Božovića stekli su ogromnu prednost u prvih 45 minuta. 

Mrežu domaćina načeo je Richmond Boakye u petom minutu, a isti igrač je sedam minuta prije odlaska na pauzu duplirao prednost crveno-bijelih.

Zvezda je i u nastavku imala terensku inicijativu, što je krunisala tek u nadoknadi vremena, kada je Luka Adžić postigao evrogol.

Prethondo su crveno-bijeli propustili nekoliko odličnih šansi.

U 53. minutu fudbaler domaćih Marko Klisura je skrivio jedanaesterac, te zaradio drugi žuti karton. Rezultat je ipak ostao nepromjenjen, pošto je Mitchell Donald bio neprecizan sa bijele tačke.

Bačka je utakmicu završila sa devetoricom igrača. U 65. minutu drugi žuti karton zaradio je i Strahinja Macanović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti