Zvanično: Jesus Navas se vratio u Sevillu

Potpisao na četiri godine

Zvanično: Jesus Navas se vratio u Sevillu

E. Čaušević

Španski fudbaler Jesus Navas napustio je Manchester City nakon što mu je istekao ugovor s ovom ekipom.

Navas je u City stigao na ljeto 2013. godine iz Seville i tada je potpisao ugovor na četiri godine. Međutim, na kraju sezone ugovor mu je istekao, a Građani nisu odlučili da mu ponude novi, te je Navas napustio Etihad kao slobodan igrač.

Iako je imao ponude iz Engleske i Italije na kraju je Navas odlučio da se vrati u Španiju i to u redove Seville. Ovaj 31-godišnji fudbaler je danas sa Sevillom potpisao ugovor na četiri godine, te će navijačima ovog kluba biti večeras zvanično predstavljen.

"Sevilla je postigla dogovor sa Jesusom Navasom i on je ponovo naš. Potpisao je ugovor na četiri sezone, a večeras će biti zvanično predstavljen na našem stadionu", poručili su iz španskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi