Znate li ko je dječak kome je Totti dao kapitensku traku?
Foto: EPA

To će pamtiti do kraja života

Znate li ko je dječak kome je Totti dao kapitensku traku?

E. Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, jučer je imao nevjerovatan oproštaj od navijača na Olimpicu nakon što je odigrao posljednju utakmicu u dresu Vučice.

Totti je odlučio da neće na kraju ove sezone produžiti ugovor sa klubom u kojem je proveo cijelu svoju karijeru. Olimpico je jučer bio ispunjen do posljednjeg mjesta jer su svi željeli gledati Tottija na terenu po posljednji put.

Kralj Rima je imao nevjerovatnu karijeru, a njegov oproštaj bio je još nevjerovatniji. Niko nije mogao da krije svoje suze i mora se priznati da je Totti završio kraljevski, baš onako kako je zaslužio.

Svojim potezom na kraju vjerovatno je uljepšao život mladom Mattiji Almavivi kojem je odlučio dati svoju kapitensku traku. Almaviva je kapiten najmlađe selekcije u akademiji Rome. Rođen je 2006. godine i sigurno je da će jučerašnji trenutak pamtiti do kraja života.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi