Zidane: Isco je fantastičan
Foto: EPA

Trener Reala oduševljen Iscovim izdanjem protiv Deportiva

Zidane: Isco je fantastičan

Teme:

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je imao samo riječi hvale nakon partije Isca protiv Deportiva La Corune.

Madriđani su se protiv La Corune vratili na pobjedničke staze nakon poraza u El Clasicu prije nekoliko dana. Govorivši o izdanju svoje ekipe, Zidane je posebno istakao igru 25-godišnjeg veznjaka Isca.

"Isco je bio fenomenalan. On na terenu radi stvari koje ne može raditi svako", rekao je Zidane nakon ubjedljive pobjede Reala rezultatom 6:2.

"Čak su mu i navijači Deportiva čestitali, sretan sam zbog njega."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco se ove sezone dosta mučio kako bi dobio svoje mjesto u prvih 11, međutim, veoma rijetko bi razočarao kada bi dobio priliku.

"Dobro je imati 23 igrača, od kojih svaki može biti starter. Ko god da igra nema razlike. Real Madrid ima najbolju ekipu na svijetu", rekao je nakon utakmice protiv Deportiva Isco.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi