"Želimo da se borimo za sami vrh"
EPA

Tvrdi Clement Lenglet

"Želimo da se borimo za sami vrh"

E. Ganibegović
Teme:

Defanzivac Seville Clement Lenglet vjeruje kako njegova ekipa može zavšiti među prva tri mjesta, te tvrdi da su mnogo bolji nego prethodne sezone.

Francuski internacionalac, koji je u Sevillu stigao iz Nancyja u januaru, smatra kako je njegova ekipa bolja od Atletico Madrida i da to može dokazati pod vodstvom nogov trenera Eduarda Berizza, koji je zamijenio Jorgea Sampaolija.

"Naša glavna ambicija jeste da budemo bolje nego prošle sezone", rekao je Lenglet MARCI.

"Prethodne sezone smo završili na četvrtoj poziciji, a sada se želimo boriti za top tri. Vjerujemo da možemo završiti ispred Atletica, bolji smo od prošle sezone."

"Vrlo sam mlad i još uvijek moram mnogo raditi kako bi napredovao, ali vjerujem da ću dobiti svoju priliku na terenu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Treneri mi govori kako se svakodnevno poboljšavati i to će me učiniti jačim i boljim defanzivce."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi