Zaza: Preporodio sam se dolaskom u Valenciju

Igra u životnoj formi

Zaza: Preporodio sam se dolaskom u Valenciju

E. Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza priznao je da se preporodio nakon što je potpisao za Valenciju.

Zaza je na Mestallu stigao početkom ove godine iz Juventusa i već u prvim utakmicama je pokazao da će biti veliko pojačanje. Italijanski napadač se veoma brzo adaptirao na novu sredinu što se pokazalo i ove sezone jer se nalazi u fenomenalnoj formi.

"Valencia je zaista prekretnica u mojoj karijeri mogu reći da trenutno igram u najboljoj formi ikada. Gol koji sam postigao protiv Reala mi je najdraži i siguran sam da ću nastaviti golgeterski niz. Ovdje sam manje od godinu dana i odlično se osjećam", rekao je Zaza, te dodao:

"Moj idol bio je Marco van Basten jer je moj otac bio opsjednut tim igračem. Otkrit ću vam tajnu, dobio sam njegov dres s potpisom. Nažalost, ne onaj Milanov".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije