Zatražio transfer, pa ga trener kaznio izbacivanjem iz tima

Fonte odlazi iz Southamptona

Zatražio transfer, pa ga trener kaznio izbacivanjem iz tima

Menadžer Southamptona Claude Puel poručio je kako u predstojećoj utakmici protiv Liverpoola u srijedu neće računati na Josea Fontea.

Ovaj 33-godišnji Portugalac je od čelnika kluba zatražio odlazak sa Stadiona svjetlosti, a Puel ga je nakon toga izbacio iz tima.

Jose Fonte je u Southamptonu proveo posljednjih sedam godina nakon dolaska iz Crystal Palacea, a prethodno je igrao i za Benficu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fonte je ove sezone bio standardan član Southamptona, za koji je odigrao 17 utakmica u Premier ligi, a nije poznato u kojem će klubu nastaviti svoju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi