Zaha: San je pobijediti Chelsea

Donio pobjedu Crystal Palaceu

Zaha: San je pobijediti Chelsea

Wilfried Zaha donio je pobjedu Crystal Palaceu u današnjoj utakmici 8. kola Premiershipa protiv Chelseaja. 

Do ovog kola Crystal Palace nije postigao niti jedan gol, niti je upisao pobjedu, pa je ova pobjeda iznenadila i najveće optimiste manjeg londonskog kluba.

Nakon utakmice presretan je bio i Wilfried Zaha, koji je za engleske medije, između ostalog, kazao kako je san pobijediti Chelsea.

"Tako sam umoran, ali sve je bilo vrijedno pobjede. Morali smo da pobijedimo. U fudbalu se nikad ne zna, imali smo plan, naporno radili i iskoristili šanse. To je san, pobijediti Chelsea kod kuće", kazao je Zaha. 

Osvrnuo se potom na svoj gol, ujedno posljednji na utakmici.

"Prvi gol je mnogo značio za samopouzdanje, a drugi je bio u pravom trenutku, jer je Chelsea tada počeo da se vraća u igru", istakao je Zaha. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crystal Palace je nakon ove pobjede i dalje zakovan na dno tabele sa tri boda, dok je Chelsea na petoj poziciji sa deset više. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi