Zaccardo ne planira napustiti Parmu

Unatoč interesovanju Juventusa

Zaccardo ne planira napustiti Parmu

E. Škorić

Cristian Zaccardo priznaje kako mu laska interesovanje torinskog Juventusa, no on ne planira napustiti Parmu.

Italijanski branič ove sezone igra dobro u Parmi, osim toga primijetili su to i čelnici Juventusa, koji ga žele dovesti u Torino.

"Uvijek je lijepo čuti takve stvari, ali većina toga je samo fantazija. Dobro je čuti svoje ime pored velikih timova, ali ja sam zaista sretan u Parmi", kazao je Zaccardo za Tuttomercatoweb.com.

Zaccardo je zadnji puta nastupio za Italiju na SP-u 2006. godine, no vjeruje da će biti dio Lippijevog tima za nadolazeći mundijal u Južnoafričkoj Republici.

"Imao sam sreću da budem dio momčadi koja je u Njemačkoj osvojila SP. Selektor Marcello Lippi me poznaje i ukoliko me pozove, bio bih presretan. Nadam se, no i ako ne, onda ću se naredne godine vraitti u Azzurre", dodaje Zaccardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.