Zabaleta: Silva je za mene najbolji igrač u historiji Cityja
Foto: EPA

Argentinac priznao

Zabaleta: Silva je za mene najbolji igrač u historiji Cityja

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Pablo Zabaleta za engleske medije otkrio je ko je prema njegovom mišljenju najbolji igrač Manchester Cityja u historiji.

City je jučer na domaćem terenu savladao Hull sa 3:1, a svoju 300. utakmicu u dresu engleskog kluba odigrao je David Silva. Nakon meča Zabaleta je govorio za engleske medije, te je dao zanimljivu izjavu o španskom reprezentativcu.

"Mogao bih govoriti od Davidu Silvi cijeli dan jer ga mnogo volim. Za mene je on najbolji igrač u historiji Manchester Cityja. Moram da kažem da mi je najdraži igrač trenutno u ekipi", rekao je Zabaleta, te dodao:

"Vjerujem da sam sretan što imam priliku da igram sa Silvom jer je on fenomenalan igrač. Imao sam šansu da u karijeri igram sa mnogim velikim igračima, no David se izdvaja. Nevjerovatno kakvu viziju on ima kada igra fudbal, to je ono što uživam da gledam".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi