Za Kolašinca nema mjesta u idealnom timu 1. kola EL
Foto: EPA

Uprkos pogotku i sjajnoj igri

Za Kolašinca nema mjesta u idealnom timu 1. kola EL

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, pomalo iznenađujuće, nije uvršten u idealni tim 1. kola Evropske lige po izboru UEFA-e.

Uprkos tome što je popularni Seo svojim ulaskom u igru doslovno probudio Arsenal, koji je od 0:1 stigao do pobjede 3:1 protiv Koelna, Kolašincu to nije bilo dovoljno da se nađe u odabranom društvu.

Kolašinac je bio strijelac gola za izjednačenje rezultata na 1:1, a učestvovao je i u akciji za treći gol koji je postigao Bellerin.

Upravo je Hector Bellerin izabran u idealni tim 1. kola Evropske lige, u kojem je jedini predstavnik Arsenala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Najbolji golman je bio Herrerin iz Athletic Bilbaa, u odbrani su Bellerin (Arsenal), Llorente (Sociedad), Masiello (Atalanta), Sobol (Slavia Prag), u veznom redu Hernandez (Villarreal), Payet (Marseille), Calhanoglu (Milan) i Canales (Sociedad), a u napadu Andre Silva (Milan) i Kokorin (Zenit).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi