Yaya Toure: Ne dižite Gabriela Jesusa u nebesa

Iskusno smiruje euforiju

Yaya Toure: Ne dižite Gabriela Jesusa u nebesa

Brazilski napadač Gabriel Jesus trenutno je najzanimljiviji igrač Manchester Cityja, u kojem je svoju epizodu započeo u velikom stilu.

Mladi fudbaler je postigao tri pogotka na posljednje dvije utakmice protiv West Hama i Swanseaja, te je svom timu u posljednjem kolu donio pobjedu od 2:1 golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

Jesusa hvale svi, od navijača do medija, ali Yaya Toure iskusno poručuje da ne treba žuriti s tim.

"On je vrlo dobar igrač, brz, oštar i pametan. Njemu je potrebno da se fokusira na fudbal, tek je stigao i rano je da sada zaključujemo. Poručujem svima da ga ne dižu u nebesa. Trebamo biti na oprezu s njim jer nam je svima u cilju da dodatno napreduje", rekao je Toure.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gabriel Jesus je u Manchester City zvanično stigao ove zime iz Palmeirasa za 32 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi