West Ham smjenjuje Bilića i dovodi stamenog Holanđanina?
Foto: EPA

Utakmice odluke za Hrvata

West Ham smjenjuje Bilića i dovodi stamenog Holanđanina?

M. Šljivak

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić mogao bi dobiti otkaz u ekipi West Hama.

Barem tako tvrdi ugledni Daily Mail, koji piše kako su naredne tri utakmice za Bilića i ključne i on jednostavno mora ostvariti pozitivne rezultate.

Čekićari u tim duelima igraju protiv Hulla, Arsenala i Swanseaja i rukovodstvo tima traži dobre rezultate u ovim utakmicama.

"Raspoloženje uprave tima se promijenilo u posljednja dva mjeseca. Planirano je da se Biliću ponudi ugovor, ali sada mu je posao u opasnosti zbog loših igara tima", piše Daily Mail.

Navodno, rukovodstvo West Hama već ima planiranu zamjenu za Hrvata. Radi se o nekadašnjem štoperu Manchester Uniteda Jaapu Stamu, koji trenutno predvodi ekipu Readinga. 

Legendarni Holanđanin je za sada prva opcija za Bilićevu zamjenu i izvjesno je da će preuzeti klub, ako hrvatski stručnjak napravi kiks.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham je trenutno na 12. mjestu Premiershipa s 33 boda, devet više od zone ispadanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi