Wenger: Znam zašto niko ne priča o Kolašincu

Ponovo pohvalio bh. reprezentativca

Wenger: Znam zašto niko ne priča o Kolašincu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac odlično se privikao na svoj novi klub Arsenal, u koji je ljetos stigao iz Schalkea kao slobodan igrač.

Ako pitate menadžera Topnika Arsenea Wengera, upravo to i jeste razlog zbog kojeg je Kolašinac pomalo nepravedno zapostavljen od medija kada dođe vrijeme da se pohvale pojedini fudbaleri Arsenala.

"Dobro znam zašto niko ne priča previše o Kolašincu. To je samo zato što njegov transfer u Arsenal nije bio skup, doveli smo ga besplatno", rekao je Wenger, te dodao:

"Ali, najbitnije je da on pokazuje kvalitet zbog kojeg je doveden i za sada sam veoma zadovoljan njegovim nastupima i načinom na koji igra".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašinac je od dolaska u Arsenal već postigao dva pogotka, uz isto toliko asistencija. Ustalio se u prvoj postavi Arsenala i po svim parametrima je jedan od najboljih fudbalera Topnika u ovoj sezoni.

Nakon sedam odigranih kola u Premier ligi, Arsenal se nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 13 bodova, a Kolašinac je nastupio na šest utakmica i ukupno je na terenu proveo 516 minuta.    

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi