"Wenger u timu treba više igrača poput Kolašinca"

Nekadašnji Topnik poručio

"Wenger u timu treba više igrača poput Kolašinca"

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala poraženi su na gostovanju protiv Watforda (2:1) u meču osmog kola engleskog Premiershipa.

Izabranici Arsenea Wengera odigrali su još jednu utakmicu za zaborav, a nakon završetka meča navijači su tražili da francuski stručnjak napusti Topnike. Jasno je da se Arsenal nalazi u lošoj formi i da navijači imaju sve manje strpljenja jer je ovaj klub prije više od deset godina zadnji put bio prvak Engleske.

Vodeće ekipe već su napravile pozamašnu prednost u odnosu na Arsenal i čini se da će ovo biti još jedna sezona za zaborav. Nekadašnji igrač londonskog kluba Martin Keown poručio je da Wengeru u ekipi fali više odlučnih igrača kao što je to Sead Kolašinac.

"Arsene Wenger u timu treba više igrača kao što je Sead Kolašinac. Bh. fudbaler je jak, odlučan i direktan u duelu. To je ono što fali ovoj ekipi, odnosno ostalim igračima", rekao je Keown.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi