Wenger priznao: Pregovori s Ozilom su usporeni

Nijemac odlazi?

Wenger priznao: Pregovori s Ozilom su usporeni

Njemački fudbaler Mesut Ozil će, kako stvari stoje, napustiti Arsenal na kraju sezone. 

Kao naredna destinacija u Ozilovoj karijeri spominje se Manchester United, gdje ga želi Jose Mourinho s kojim je već imao priliku sarađivati, a glasine je dodatno podgrijala činjenica da su usporili pregovori oko novog ugovora.

Ukoliko do produženja saradnje sa Arsenalom ne dođe, Ozil će imati mogućnost da na kraju sezone napusti Emirates bez obeštećenja.

"Pregovori su mali stali nakon 31. augusta, jer trebalo odahnuti i fokusirati se na utakmice. Ali, moramo se vratiti i na to", kazao je Wenger, prenose Englezi.

Ozil je, podsjećanja radi, u redove Arsenala stigao 2013. godine iz Real Madrida. Prethodno je igrao za Werder i Schalke. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi