Verratti prihvatio izvinjenje novinara L'Equipea

Neće ga tužiti

Verratti prihvatio izvinjenje novinara L'Equipea

E. Čaušević

Fudbaler PSG-a, Marco Verratti, odlučio je da neće tužiti novinara francuskoj L'Equipea koji je iznio netačne informacije o njemu.

Nekoliko dana pred revanš utakmicu PSG-a i Barcelone u okviru osmine finala Lige prvaka L'Equipe objavio je da je Verratti u društvu s Matuidijem partijao do ranih jutarnjih sati.

Francuske novine objavile su da je italijanski reprezentativac viđen u jednom klubu u Parizu u ranim jutarnjim satima, te da je to jedan od razloga zbog čega je PSG ispao iz Lige prvaka. Verratti je demantovao ove navode i odmah je najavio tužbu.

Ipak, prije nekoliko dana novinar L'Equipea je uputio javno izvinjenje igraču PSG-a, te ga je zamolio da ne podiže tužbu. Verratti je odlučio prihvatiti izvinjenje i poručio je da ovaj put neće biti nikakve tužbe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi