Veliki problem za Real: Povrijeđen Raphael Varane

Ostali bez defanzivca

Veliki problem za Real: Povrijeđen Raphael Varane

M. Šljivak

Francuski fudbaler Raphael Varane zadobio je nezgodnu povredu u meču s Valencijom koji se igrao u srijedu.

Ovaj 23-godišnji defanzivac je zbog velikih bolova u zadnjoj loži bio primoran da napusti meč 20-ak minuta prije kraja, a kako stvari stoje povreda je jako ozbiljna.

Trener Kraljeva Zinedine Zidane na francuskog fudbalera neće moći računati barem pet sedmica. Ipak, još uvijek se čeka službena potvrda ove informacije, a ona bi trebala stići danas.

Tako bi Varane mogao propustiti nekoliko veoma bitnih utakmica kraljevskog kluba, a njegovo mjesto bi mogli zauzeti Nacho Fernandez ili Pepe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi meč kojeg će Varane propustiti je meč protiv Villarreala koji se igra u nedjelju.

Varane je ove sezone u La Ligi odigrao 18 utakmica, a postigao je jedan pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi