Veliki preokret u slučaju Joe Hart

Moguć ostanak u Torinu

Veliki preokret u slučaju Joe Hart

M. Šljivak

Posljednjih nekoliko sedmica mnogo se pisalo o mogućem povratku engleskog golmana Joea Harta u Premiership.

Interes za 29-godišnjeg golmana, koji je trenutno član Torina na posudbi iz Manchester Cityja, pokazivali su mnogobrojni timovi, a među kojima su Liverpool, Chelsea, West Ham...

Ipak, iznenada bi moglo doći do zanimljivog preokreta u slučaju Joea Harta. Iako je potpisan mladi golman Vanja Milinković-Savić, predsjednik Torina Urbano Cairo tvrdi kako bi Hart lako mogao ostati član Bikova.

"Nismo još donijeli konačnu odluku. Kada mu istekne posudba, onda ćemo pričati s njim. Milinković-Savić ima tek 19 godina, Siniša Mihajlović ga vidi kao našeg Donnarummu i razmislićemo o svemu. Vidjećemo kakvi će uslovi biti, ali mogao bi ostati s nama", istakao je Cairo.

Međutim, mnogo realnija je opcija da se Hart vrati u Englesku. On je već ranije sve iznenadio odabirom Torina kao kluba za posudbu, pa bi se na velika vrata narednog ljeta mogao vratiti na gol nekog tima iz Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dresu Torina ove sezone je Englez stajao 22 puta, a primio je 30 golova. Šest puta je uspio sačuvati mrežu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi