Veliki peh za Gabriela Jesusa

Izašao u 15. minuti

Veliki peh za Gabriela Jesusa

Mladi napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus je zaludio navijače Građana na početku svoje epizode na Etihadu.

Jesus je u prethodne dvije utakmice postigao tri vrlo bitna pogotka za City i iz prve postave je izbacio Sergija Aguera, koji je završio na klupi.

Brazilac je i večeras bio u startnoj postavi Građana na utakmici protiv Bournemoutha, ali je na samom startu utakmice doživio veliki peh.

Gabriel Jesus je dobio udarac u nogu zbog kojeg je morao izaći iz igre, pa je Aguero već u 15. minuti ušao u igru. Nakon utakmice će vjerovatno biti poznato koja je težina njegove povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City pred sami kraj prvog poluvremena vodi protiv Bournemoutha sa 1:0 golom Sterlinga.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti