Ukoliko Szczesny ode, Roma ima super zamjenu

Vučica mijenja ekipu

Ukoliko Szczesny ode, Roma ima super zamjenu

Poljski golman Wojciech Szczesny mogao bi napustiti ekipu Rome.

Szczesny je i ove sezone bio na posudbi u Romi iz Arsenala, a mnogo se govorilo o tome da će Vučica otkupiti njegov ugovor na kraju sezone te da će on ostati u njihovim redovima.

Ipak, čini se da od toga na kraju neće biti ništa te da će ovaj golman završiti u Napoliju. Ukoliko se to i desi, Roma je spremila zamjenu i to u vidu engleskog golmana Joea Harta. On je proteklu sezonu proveo u Torinu na posudbi i još je neizvjesno gdje će nastaviti karijeru i da li će se vratiti u Manchester City.

Čini se kako je Vučica dobra opcija za njega jer se već navikao na italijanski fudbal i vjerovatno bi bio dobro rješenje za ekipu iz Rima. Ipak, ostaje nam da vidimo kako će se stvari odvijati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti