Turski velikani vode rat oko Jovetića

Ne odustaju ni Andalužani

Turski velikani vode rat oko Jovetića

D. Vejo

Dok se napadač Stevan Jovetić odmara na crnogorskom primorju u društvu svog reprezentativnog kolege Stefana Savića, ponude na njegovu adresu neprestano stižu.

Nakon Fenerbahčea koji je ponudio Interu četiri miliona eura po sezoni, u trku za Jovetićeve usluge uključio se još jedan turski velikan. Riječ je o Galatasarayu. 

Ambicioznom rukovodstvu tima Galate, potrebno je kvalitetno pojačanje, s kojim će napasti trofej Lige Evrope naredne szeone.

Međutim, ni Sevilla ne odustaje od Crnogorca. Andalužani svim silama pokušavaju da otkupe crnogorskog napadača od Intera koji traži 13 miliona eura, što je u ovom trenutku, previše novca za tim sa Ramon Sanchez Pizjuana.

Podsjetimo, Jovetić je za Sevillu odigrao 21. utakmicu, te u svoju statistiku zabilježio šest pogodaka i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi