Tuchel o interesu Arsenala: Nisam dio te priče

Trener Borussije potvtdio

Tuchel o interesu Arsenala: Nisam dio te priče

E. Škorić

Njemački stručnjak Thomas Tuchel očito nema namjeru da na kraju sezone napusti Borussiju Dortmund, odnosno da pređe u redove Arsenala.

Nedavno je njemački Bild objavio da je Tuchel novi trener Arsenala i da će ovaj mladi stručnjak naslijediti Arsenea Wengera na užarenoj klupi, ali očigledno se to neće desiti.

"Ne mogu vam dati nikakve informacije o toj temi jer me ne uključuje. Sretan sam poslom u Dortmundu i imam ugovor s Borussijom, tako da je to moj jedini interes", otkrio je Tuchel za Daily Star.

Nakon poraza od WBA Wenger je najavio donošenje odluke i tvrdi da već zna šta će napraviti, ali to svi željno iščekuju. Neki i dalje teško mogu da zamisle Arsenal bez Wenera, drugi opet jedva čekaju da se desi ta promjena poslije toliko godina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Arsenal je porazom od WBA pao na šesto mjesto i sve je dalje od Lige prvaka, a upitna je i Evropa ukoliko se Topnici ne probude na vrijeme. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi