Trener Sassuola se nudi Romi
Foto: EPA

Zainteresovan za mjesto trenera

Trener Sassuola se nudi Romi

M. Šljivak

Eusebio Di Francesco večeras će predvoditi ekipu Sassuola u susretu protiv Rome na Olimpicu.

Ovaj stručnjak, koji je 2001. godine igrajući za Romu stigao do naslova prvaka, zainteresovan je i za vođenje Vučice.

Di Francesco je jedan od kandidata za zamjenika Luciana Spallettija i on ističe da bi dobro razmislio kada bi ponuda na njegovu adresu stigla.

"Ako bih dobio pravu ponudu, svakako bih razmislio. Sama činjenica da se povezujem s Romom je velika čast za mene, ali oni već imaju sjajnog trenera. Znam kako Spalletti radi i obožavam ga", rekao je Di Francesco.

Ovaj 47-godišnji trener je na klupi Sassuola već pet godina i kreirao je najveće uspjehe ovog tima u historiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Rome, Di Francesco se spominje i kao novi trener ekipe Fiorentine, no konačna odluka će biti poznata na kraju sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije