Trener Las Palmasa potezom iznenadio Modrića

Potpuno neočekivano

Trener Las Palmasa potezom iznenadio Modrića

Luka Modrić zaigrao je ponovo protiv Las Palmasa nakon što je prethodno odmarao protiv Villarreala. 

Hrvatski reprezentativac je, po navici, svoj posao odradio na visokoj razini i dobio je visoke ocjene, a oduševljen njegovom partijom bio je i trener Las Palmasa koji mu je nakon susreta nešto šapnuo na uho. 

U španskoj javnosti se o tome mnogo govorilo. Novinare je potez trenera Setiena zaintrigirao i pozvali su ga da otkrije šta mu je zapravo rekao. 

"Ti si fenomen. Luka, sretan sam što sam te mogao gledati i jako sam uživao u tome", šapnuo je trener Las Palmasa hrvatskom veznjaku i potom dodao:

"U šahu bi Modrić bio dama. On je svestrani igrač i ima kapacitet razumjeti različite varijante igre. Mene oduševljava. Kontrolira sredinu terena, vodi sve situacije i kreće se poput dame u šahu." 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koliko je Modrić cijenjen u Španiji potvrđuje i to što je Iniesta izjavio da mu se divi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi