Totti: Žalim za dvije stvari
Foto: EPA

Legendarni Totti o prošlosti i budućnosti

Totti: Žalim za dvije stvari

Legendarni kapiten Rome govorio je o svojoj budućnosti, ali i o tome da li zbog nečega žali u svojoj bogatoj karijeri. 

Totti je u svojim izjavama izričito odbacio mogućnost da bi se nakon završetka fudbalske karijere mogao okušati u trenerskom poslu, rekavši kako su igrači previše lukavi, te da je taj posao veoma zahtjevan.

"Nikada neću biti trener, ne volim biti sam protiv 30, igrači su lukavi."

"Imam tri opcije: nastaviti igrati, biti u upravi Rome ili napustiti nogomet i posvetiti se nečemu drugom. Možda bih mogao biti i menadžer, pomalo se razumijem u fudbal", nastavio je šaljivim tonom legendarni Totti.

Na pitanje da li žali za nečim u svojoj karijeri, iskusni italijan, odgovorio je da, "žali što nikada nije igrao sa Ronaldom, onim brazilskim, kao i što nikada nije osvojio titulu Lige prvaka sa Romom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju je dodao i da je prije mnogo godina bio vrlo blizu prelaska u Real Madrid, te da mu nikada nije palo na pamet da pređe u neki drugi italijanski klub zbog poštovanja prema navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi