Tottenham bez Erika Lamele do kraja sezone

Argentinac morao na operaciju kuka

Tottenham bez Erika Lamele do kraja sezone

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Erik Lamela propustit će ostatak ove sezone zbog povrede kuka.

Lamela je jučer operisao kuk zbog čega je primoran da propusti ostatak ove sezone. Tottenham je danas na svojoj zvničnoj internet stranici potvrdio da je operacija prošla u najboljem redu, te da će se Argentinac tek na ljeto vratiti na teren.

Argentinski fudbaler je posljednji nastup u dresu Tottenhama imao još 25. oktobra prošle godine u utakmici Liga kupa protiv Liverpoola. Lamela je tada povrijedio kuk, a nakon nekoliko mjeseci pokušaja oporavka odlučeno je da je najbolje da ide na operaciju.

Operacija Lamele je prošla u najboljem redu i sigurno je da na njega Tottenham ne može računati do kraja ove sezone. Još uvijek nije poznat tačan datum kada će se vratiti treninzima, ali očekuje se da to bude u pripremnom periodu za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi