"Teško će Wenger uvjeriti Juve da prodaju Pjanića"

Tako smatra novinar ESPN-a

"Teško će Wenger uvjeriti Juve da prodaju Pjanića"

Engleski The Sun prije nekoliko dana je donio informaciju da Arsenal u svoje redove želi dovesti bh. fudbalera Miralema Pjanića.

Navodno su kontakti između Wengera i Pjanića ostvareni, ali službene ponude za Malog princa još uvijek nema.

Ipak, novinar ESPN-a Mattias Karen smatra da će Arsene Wenger teško nagovoriti čelnike Juventusa da prodaju našeg veznjaka.

"Wenger će teško uvjeriti Juventus da prodaju Miralema Pjanića s kojim su potpisali petogodišnji ugovor vrijedan 32 miliona eura. Lično ne mislim da će do tog tranfera doći ako se nešto značajno ne promjeni", rekao je Karen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Pjanić ove sezone odigrao 13 mečeva u Seriji A i šest u Ligi šampiona te je postigao šest golova uz sedam asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi