Svjetlo na kraju tunela za Mujdžu?
EPA

Dugo mu ne cvjetaju ruže

Svjetlo na kraju tunela za Mujdžu?

Njemački mediji javljaju kako će Mensur Mujdža dobiti novu šansu u drugoligašu Kaiserslauternu.

Nekadašnji reprezentativac BiH se u proteklih godinu dana vodio kao igrač Kaiserslauterna, ali za ovaj klub nije upisao niti jedan nastup zbog povrede koju je zadobio na jednom od prvih treninga. 

Iako se činilo kako će između dvije strane doći do razlaza ovog ljeta, Mujdža bi, sudeći prema izjavi koju je dao trener Norbert Meier, mogao dobiti novi ugovor. Nakon povrede se osjeća dobro i želi se vratiti na teren, a gotovo sigurno Kaiserslautern će mu ukazati novu šansu kako bi se vratio na stari put. 

Trener bivšeg njemačkog prvaka je kroz razgovor za njemačke medije istakao kako je Mujdža zaslužio novu šansu zbog svog karaktera. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mujdža je, podsjetimo, stigao u Kaiserslautern kao veliko pojačanje nakon sedam godina provedenih u Freiburgu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi