"Svi u Italiji bi trebali bojkotovati stadion Juventusa"

Zeman ne krije da ne voli Juve

"Svi u Italiji bi trebali bojkotovati stadion Juventusa"

Iskusni stručnjak Zdenek Zeman dao je interesantnu izjavu za italijanske medije u kojoj je javno 'opleo' po Juventusu.

Ovaj 70-godišnji Čeh, koji trenutno vodi ekipu Pescare, je u više navrata priznao da uopšte nije simpatizer Juventusa i da ne voli taj klub, a ovoga puta je odlučio pozvati ostale ekipe u Italiji na bojkot stadiona u Torinu.

"Svi klubovi u Italiji bi trebali bojkotovati stadion Juventusa. To bi bilo normalno, jer na njihovom stadionu su istaknute titule iz 2005. i 2006. koje su im oduzete", rekao je Zeman, koji je potom dodao:

"Treba poštovati odluke fudbalskih institucija. Uvijek sam se trudio da ih poštujem, a kada sam bio suspendovan na tri mjeseca šutio sam i nisam se bunio".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zdenek Zeman je tokom bogate karijere vodio veliki broj klubova pretežno u Italiji, a 2008. godine je trenirao i Crvenu zvezdu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije