Šunjić ujutro na ljekarskim pregledima u Palermu

SportSport.ba saznaje

Šunjić ujutro na ljekarskim pregledima u Palermu

Bosanskohercegovački reprezentativac Toni Šunjić karijeru će ipak nastaviti u Palermu.

Iako su inostrani mediji prenijeli da je italijanski tim odustao od transfera, nakon pregovora je danas postignut dogovor između Palerma i Stuttgarta, pa će naš defanzivac preći u redove tima iz Serije A.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Šunjić će večeras otputovati u Italiju i sutra bi, nakon što prođe ljekarske preglede, zvanično trebao da potpiše ugovor sa sicilijanskim klubom.

Radi se o posudbenom ugovoru do kraja sezone, a postoji mogućnost da Palermo potom otkupi njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Šunjić je ponikao u Zrinjskom, igrao je kasnije u Kortrijku na posudbi, bio član Zoryje, Kubana iz Krasnodara, a od 2015. godine je u Stuttgartu. U dresu bh. reprezentacije odigrao je 23 utakmice.

U dosadašnjem dijelu sezone je u dresu Stuttgarta u 2. ligi Bundeslige upisao 10 nastupa i dao je dva pogotka, dok je dva nastupa upisao u Kupu Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi