Šunjić preko Twittera saznao da je višak u Stuttgartu

Uskoro mijenja klub

Šunjić preko Twittera saznao da je višak u Stuttgartu

Bh. reprezentativac Toni Šunjić putem Twittera je saznao da neće putovati sa Stuttgartom na pripreme.

Njemački klub je, naime, na popularnoj društvenoj mreži saopštio da Šunjić neće sa saigračima putovati na pripreme u Portugal, a to je u tamošnjim medijima podgrijalo špekulacije da će naš fudbaler promijeniti sredinu.

Iako je na početku sezone igrao veoma dobro i bio standardan, Šunjićev status se u međuvremenu promijenio i u posljednje vrijeme trener Hannes Wolf sve manje računa na njegove usluge. 

Šunjić je u Stuttgart stigao u augustu 2015. godine iz Rusije, tačnije Kubana iz Krasnodara. Tokom svoje dosadašnje karijere još je bio član Zorye, Kortrijka i Zrinjskog u kojem je i započeo profesionalnu karijeru. 

Dodajmo i to da je u dresu reprezentacije BiH uknjižio 21 nastup. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi