Šunjić pred potpis: Sanjao sam ovaj dan!

Bh. fudbaler pred potpis za Palermo

Šunjić pred potpis: Sanjao sam ovaj dan!

M. Šljivak

Bh. defanzivac Toni Šunjić danas bi trebao postati član italijanskog Palerma.

Šunjić je stigao na Siciliju kako bi dovršio transfer, a istakao je kako mu je oduvijek san igrati u italijanskoj Seriji A.

"Uvijek mi je bio san zaigrati u Seriji A. Sretan sam što ću imati priliku igrati u jednoj od najjačih liga svijeta. Drago mi je što u Palermu ima još igrača s Balkana. Spreman sam za treninge, a na treneru je odluka hoću li igrati već narednog vikenda", rekao je Šunjić.

Bh. fudbaler u redove italijanskog tima stiže iz Stuttgarta, gdje je proveo proteklih godinu i po. Ipak, za njega više nije bilo mjesta u ovom timu i njemački velikan se odlučio na njegovu prodaju.

Palermo je pokazao najviše interesa, te će mu ovaj tim biti šesti klub u karijeri.

Sve je krenulo od Zrinjskog, a pored Stuttgarta Šunjić je igrao još za Kortrijk, Zoryu i Kuban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Palermo narednog vikenda ima težak meč protiv Intera, a trenutno je 18. tim na tabeli Serie A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi